• 15.02.2017

  10 učinkovitih načinov za privabljanje strank na dogodek

  Načrtovani dogodek ste organizirali do potankosti, dobro premislili vse njegove vidike in svoje načrte začeli tudi uresničevati – a vaše delo se šele začenja! Ne glede na to, kako dober je vaš dogodek sam po sebi, nihče se ga ne bo udeležil, če zanj ne izve na način, ki bo pritegnil njegovo pozornost. Vaš cilj je ujeti pozornost svojega idealnega občinstva in potencialnih strank. Prepričati jih morate, da z veseljem potrdijo svojo udeležbo na dogodku, kar zlahka dosežete z dobro marketing strategijo. Predstavljamo vam 10 preprostih korakov, ki vam bodo pomagali zapolniti prazne sedeže!
  Preberi več
   
 • 13.02.2017

  [SALES] Kaj bo učinkovito za prodajni oddelek v 2017?

  To, da podjetje brez prodaje ne more obstajati, je povsem jasno, tako da bomo ta uvod preskočili in takoj prešli na bistvo. Ko pomislite na izobraževanje, si najbrž predstavljate učilnico, delovne liste, izročke in predstavitve. Toda vedno bolj množičen pojav e-izobraževanja v tujini uspešno prihaja tudi v slovenska podjetja in bo v 2017 vedno bolj pogosto. E-izobraževanje v podjetjih spreminja način, kako vodstvo in zaposleni gledajo na usposabljanje in napredovanje znanja. V tem članku bo govora o tem, kako e-izobraževanje blagodejno vpliva na prodajo!
  Preberi več
   
 • 10.02.2017

  [RAZKRIVAMO] Ne znate sprejemati odločitev? Poskusite razmišljati drugače

  Nočna mora vseh tistih, ki pogosto mečejo kovanec: neodločnost. Ta lastnost se največkrat kaže v stalnem prepričanju, da moramo premisliti o vseh prednostih in slabostih, preden se za kar koli odločimo, to pa vodi k temu, da se ne odločimo ničesar.
  Preberi več
   
 • 08.02.2017

  7 učinkovitih korakov za briljantno prodajo (online & offline)

  Je vaš urnik prenatrpan? Porabite veliko preveč časa, da bi dobili nove stranke, prodali svoje storitve ali izdelke, pa v resnici niste zadovoljni z izkupičkom? Bi radi našli učinkovit način, ki bi vaš posel vodil do resničnega uspeha? Vse, kar potrebujete, je prodajni proces, ki opravi večino dela namesto vas. Ti koraki so posebej zanimivi za tiste, ki prodajate svoje storitve ali izdelek in imate pri tem dovolj proste roke, da lahko ponudbo prirejate po potrebi
  Preberi več
   
 • 06.02.2017

  [VPRAŠALNIK] Ali vaše podjetje potrebuje e-izobraževanje?

  Najbrž ste že slišali za vedno obsežnejši pojav e-izobraževanja (angl. E-learning). Najbrž ste tudi slišali ali prebrali, da je tak način izobraževanja zaposlenih v podjetjih vseh velikosti najbolj donosen, najbolj ekološki in najučinkovitejši. Pa ga vaše podjetje potrebuje? Lahko si pomagate s spodnjim vprašalnikom! Ne gre za vprašalnik, ki bi vam pokazal magično številko, pomaga pa vam razmisliti, ali bi bil čas, da se zaposleni v vašem podjetju začnejo izobraževati prek kakovostne e-izobraževalne platforme.
  Preberi več
   
 • 02.02.2017

  [NAJBOLJŠA naložba v letu 2017] Mentor2Millions seminar s Smiljanom Morijem!

  Bi radi tudi vi postali neustavljiv vodja in podjetnik, najbolje plačan strokovnjak ali prepoznan motivacijski govornik, coach in influencer? Epski dogodek Mentor2Millions ponovno odpira svoja vrata za vse, ki si drznejo sanjati in želijo svoje sanje tudi uresničiti!
  Preberi več
   
 • 01.02.2017

  [Kratek VODIČ] Kakšen produkt potrebuje vaša ciljna publika

  Resnica je sledeča – ne glede na to, kako dobra je vaša ponudba in kako poseben je vaš produkt, stranke ga preprosto ne bodo kupile, če ne verjamejo, da ga nujno rabijo. Zato je pred samim razvojem in lansiranjem produkta potrebno temeljito premisliti in razumeti, kaj vaše stranke zares želijo in potrebujejo.
  Preberi več
   
 • 26.01.2017

  Kaj imajo skupnega osebna zgodba, blagovna znamka in dobri rezultati?

  Vas skrbi, da je vse, kar počnete, učite ali promovirate že bilo narejeno? Morda mislite, da nimate nič novega za dodati starim temam, saj je bilo vse že slišano?
  Preberi več
   
 • 25.01.2017

  Kako doseči svoje cilje v 4 preprostih korakih?

  Konec vsakega leta začnemo razmišljati o vsem, kar bi si želeli doseči in uresničiti, pa nam še ni uspelo. Tako gradimo optimistične načrte za naslednje leto in upamo, da nam jih tokrat uspe izpolniti – a samo upati ni dovolj!
  Preberi več
   
 • 24.01.2017

  7 razlogov, zakaj so se najuspešnejša podjetja odločila za e-izobraževanje zaposlenih

  E-izobraževanje ni več stvar prihodnosti. Za usposabljanje in razvijanje dodatnih znanj svojih zaposlenih ga je leta 2014 uporabljalo kar 42 % od 500 najbogatejših podjetij na svetu (Fortune 500). Zaradi izjemnih rezultatov pa se to število vsak dan veča. V podjetju IBM so ugotovili, da se produktivnost zaposlenih zaradi uvedbe e-izobraževanja lahko poveča tudi za 50%.
  Preberi več
   
 
Prvi1234ZadnjiVsi
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.